Verzending, retourzendingen en meer

– VERZENDING: Al onze zendingen worden binnen 3-7 werkdagen geleverd, mits de optie voor verzending vanuit Nederland is aangevinkt. In het andere geval bedraagt de leveringstermijn bij af fabriek tussen 2 en 4 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van elk product:

– Als de bestelling buiten werktijd is geplaatst, wordt deze de volgende dag verwerkt.
– Indien de bestelling niet tijdig kan worden verwerkt om operationele redenen, zie overbestelling, gebrek aan voorraad, enz.
– Als de vervoerder vertraging oploopt, hebben wij geen controle over de vervoerder.

– GRATIS SNELLE LEVERING: Al onze bestellingen worden gratis geleverd (levering 3-7 werkdagen) in Nederland en de rest van de Europese Unie. Indien gekozen wordt voor fabriekslevering (levering 2-4 weken) is de levering wereldwijd gratis. Voor beide methoden kosten extra-peninsulaire leveringen €19,90.

– DOUANE: Alle zendingen vanuit Nederland naar Nederland en naar elk ander land van de Europese Unie zijn vrij van douanerechten. De klant hoeft deze kosten nooit te maken, behalve voor intracommunautaire bijzondere belastingdistricten. Zendingen vanuit de fabriek zijn wereldwijd vrij van douanerechten, behalve in zones met een speciaal belastingtarief en in specifieke regio’s.

– RETOUREN: Alle producten behalve laptops kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd of geruild. Het product moet ongebruikt zijn, voorzien van alle originele labels en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Voor een retourzending kunt u een e-mail sturen naar hallo@xiaomibase.nl. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en als de klant de oorspronkelijke eenmalige verzendkosten van de bestelling heeft betaald, worden deze niet terugbetaald. Voor laptops, omdat elke laptop maatwerk (aanpassing) vereist zodat zowel het systeem als het toetsenbord 100% in het Nederlands werken, kunnen wij geen restitutie bieden omdat het product niet meer in de originele staat is, tenzij de laptop defect is, in welk geval deze zal worden gerepareerd, en als dit niet mogelijk is, zal een nieuwe laptop worden geleverd, maar wij zullen de aankoopprijs niet terugbetalen.

– EXCHANGES: voor alle producten, behalve laptops, geldt dat als u van gedachten bent veranderd en liever iets anders wilt, u gewoon de producten waarmee u niet tevreden bent terugstuurt, een nieuwe bestelling plaatst met de nieuwe producten en wij u het bedrag van de geretourneerde producten terugbetalen, minus de eventuele verzendkosten.

– GARANTIE: de garantie wordt rechtstreeks door ons geboden in ons plaatselijk technisch centrum, en dekt fabricagefouten van de apparatuur, in geen geval fouten of schade die direct of indirect het gevolg zijn van de activiteit van de klant. Leveringen aan het technisch centrum vallen binnen de Europese Unie.